Global Knowledge breidt portfolio uit met Oracle trainingen

23/02
2011
NIEUWEGEIN (EZPress) - Oracle heeft Global Knowledge de grootste onafhankelijke ITopleider benoemd tot Oracle Approved Education Center. Hiermee zet Oracle de samenwerking voort die Sun Microsystems begin 2008 met Global Knowledge is aangegaan. Beide partijen zijn er van overtuigd dat met deze samenwerking een sterke bijdrage geleverd wordt aan de trainingsbehoefte en verwachtingen van de markt.

Als Oracle Approved Education Center is Global Knowledge in staat het uitgebreide cursusportfolio van producten en diensten van Oracle waaronder Java Solaris JCAPS en andere server producten aan te bieden conform de internationale standaarden van Oracle. Zo wordt er gebruik gemaakt van het officile cursusmateriaal van Oracle en wordt er gewerkt met gecertificeerde docenten.

Global Knowledge zet hierdoor de samenwerking met Oracle voort en breidt zo het aantal trainingen uit. Global Knowledge heeft al expertise op het gebied van Sun Microsystems en heeft nu ook de kennis van Oracle in huis.

We zijn er trots op in Nederland de trainingen van Oracle te mogen aanbieden aldus Piet Hompus algemeen directeur van Global Knowledge. Met onze status als Oracle Approved Education Center kunnen we nu ook kwalitatief hoogwaardige Oracle opleidingen bieden die aan de behoeften en eisen van onze cursisten voldoen.

Het OracleSun trainingsportfolio is beschikbaar via het open rooster van Global Knowledge www.globalknowledge.nl.

Global Knowledge heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam Nieuwegein Eindhoven Rotterdam Zoetermeer en Zwolle.

Einde bericht

Bron Global Knowledge

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 23 februari 2011, 14:40
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Eindhoven, IndonesiŽ, Java, Nieuwegein, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwolle

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry