aampo is Oracle Solaris specialist

09/02
2011
GOUDA (EZPress) - ao systems services Benelux B.V. leverancier van ICT oplossingen en IT professionals specifiek voor middelgrote bedrijven is nu ook Oracle Solaris specialist.

Afgelopen november benadrukte ao dat met het behalen van het gold partnership van Oracle zij een betrouwbare partner blijft voor haar klanten. Met het behalen van de Oracle Solaris specialisatie laat ao nogmaals zien dat zij alles eraan doet om haar klanten optimaal te ondersteunen in hun Solaris omgeving. ao heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met de systemen van Sun Microsystems en een groot aantal klanten onder haar hoede genomen. Deze ervaring en kennis wordt nog eens versterkt door de stevige positie die ao innam als Authorized Partner van voormalig Sun Microsystems.

Al eerder heb ik gezegd dat ik het zeer belangrijk vind dat klanten ons ervaren als een gedegen en betrouwbare kennispartner. Wij zijn specialist en geen generalist. De investering in de Solaris specialisatie bevestigt eigenlijk alleen maar weer waarvoor ao staat een specialist aldus Ron Happel Managing Director van ao.

De specialisatie richt zich voornamelijk op Oracle Solaris 10 Operating systemen. Dit systeem onderscheidt zich door de diverse crossplatform mogelijkheden in combinatie met ingebouwde functies voor virtualisatie hoge beschikbaarheid geavanceerde beveiliging en verbeterde prestaties. Het resultaat is een verdere kostenverlaging een vereenvoudigd systeembeheer en dit alles met behoud van de hoge service levels.

ao heeft nu meerdere Oracle Certified Oracle Solaris 10 System Administrators in dienst die als Solaris beheerder verantwoordelijk zijn voor de prestaties en beschikbaarheid van de servers. Hieronder valt ondermeer het correctief en preventief onderhoud analyse en oplossen van problemen 1st en 2e lijns ondersteuning.

Zie ook www.aobenelux.nlproducten_en_dienstenprofessional_servicesoracle_solaris

Einde bericht

Bron ao systems

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 9 februari 2011, 10:43
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gouda, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry