OM stelt aantal gewonden bij naar zes

23/08
2009
HOEK VAN HOLLAND (ANP) - Het aantal gewonden dat viel tijdens de ongeregeldheden op een strandfeest in Hoek van Holland is bijgesteld naar zes. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie van Rotterdam gemeld. Bij de vecht- en schietpartij kwam een zevende slachtoffer, een 19-jarige Rotterdammer, om het leven. Eerder meldde de politie per abuis dat er acht gewonden waren gevallen.

Volgens de woordvoerder van het OM zijn de gewonden mannen tussen de 18 en 23 jaar. Allen zijn in de nacht opgenomen in het ziekenhuis, een aantal met schotwonden. Twee van hen hebben inmiddels het ziekenhuis verlaten. De anderen zijn nog steeds opgenomen maar zijn in stabiele toestand, aldus de woordvoerder.

Het OM meldt ook dat tijdens het drukbezochte evenement een onrustige sfeer hing. Meerdere vechtpartijen leidden vanaf ongeveer half twaalf tot een aantal schietincidenten. De politie trof verscheidene mensen met schotwonden aan, onder wie de 19-jarige jongen uit Rotterdam. De jongen overleed op weg naar het ziekenhuis

Datum: zondag 23 augustus 2009, 14:30
Bron: Metro Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry