Alice samen met XS4ALL beste provider

13/11
2009
Alice biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de maandelijkse test van internetproviders van de Consumentenbond. Samen met XS4ALL staat Alice nu op de eerste plaats. XS4ALL staat daar nu al voor de zesde keer op rij.

XS4ALL is nog net niet van zijn troon verstoten en moet deze nummer één positie nu delen met Alice. De kwaliteit van internet-telefonie (8,1) en de algemene tevredenheid (7,8) worden goed beoordeeld. Alice heeft verbeteringen geboekt in het oplossen van storingen, waarover de Consumentenbond positief is. XS4ALL scoort nog op kwaliteit internet (8,3) en algemene tevredenheid (8,2) het hoogst van alle providers.

De Consumentenbond test maandelijks aanbieders van internet en telefonie. Het providermonitor onderzoek is gehouden onder het consumentenpanel dat ruim 7000 leden telt. De uitslag van de Providermonitor is gebaseerd op meningen en ervaringen van consumenten. Centraal staan de kwaliteit van diensten (internet en bellen), storingen, service en de manier waarop telefonie- en internetproviders met problemen omgaan.

Bron: XS4all, Alice

Datum: vrijdag 13 november 2009, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry