Zetacom benoemd tot eerste Platinum Partner van Mitel

11/01
2016
ZOETERMEER (EZPress) - Per 7 januari 2016 is Zetacom benoemd tot Platinum Partner van Mitel. Hiermee is Zetacom de eerste partner en system integrator met de hoogste partnerstatus. Zetacom, al meerdere jaren één van de grootste leveranciers van Mitel-producten in Nederland, dankt deze status aan zijn expertise en ervaring in het leveren van geïntegreerde voice- en dataoplossingen.

Mitel Platinum Partners moeten voldoen aan strenge eisen op meerdere gebieden waaronder diepgaande productkennis, aantal getrainde medewerkers en hoge klanttevredenheid. Dick Dompeling, directeur Zetacom: “We zijn heel trots dat we door Mitel met de hoogste partnerstatus worden gewaardeerd. Dit laat zien dat we alle benodigde kennis en kunde in huis hebben van het Mitel-productportfolio en de oplossingen die we als system integrator creëren voor de bereikbaarheid en communicatie van onze klanten.”

Zetacom werkt al verschillende jaren nauw samen met Mitel voor de grootzakelijke markt. “Het Platinum Partnerschap houdt in dat Zetacom voldoet aan de hoogste standaarden die Mitel aan haar partners stelt. Door de goede kennis van Mitel-oplossingen zijn Platinum Partners bij uitstek in staat om maximale dienstverlening te bieden”, aldus Hein van Oord, Business Partner Director bij Mitel.

(b)Over Zetacom(/b)

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in hosted telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, zorgsystemen, locatiebepaling, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Zetacom is de exclusieve distributeur van NFON in Nederland. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor en distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (kantoor Zuid) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de gezondheidszorg, overheid, transportsector, dienstverlening, industrie en horeca, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

(b)Over Mitel(/b)

Mitel (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) is dé kracht achter meer dan 2 miljard verbindingen per dag en ondersteunt daarmee organisaties bij het leggen van verbindingen, samenwerken en hun klanten bedienen. Met meer dan 33 miljoen cloudverbindingen per dag is Mitel de snelst groeiende leverancier van cloudcommunicatie-oplossingen. Onze experts op het gebied van zakelijke communicatie-oplossingen ondersteunen meer dan 60 miljoen gebruikers met ruim 2500 channel partners in meer dan 100 landen. We zijn #1 in EMEA en worden door de belangrijkste industrie-analisten gezien als leider op het gebied van zakelijke communicatie. Voor meer informatie: www.mitel.com.

//Einde bericht

Bron: Zetacom

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Datum: maandag 11 januari 2016, 09:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry