Gemeente Beek live met hosted telefonie-oplossing

29/01
2015
ZOETERMEER (EZPress) - Gemeente Beek is op 31 december 2014 overgegaan op de hosted telefonie-oplossing Zetacom Voice. De migratie verliep zonder problemen en volledig binnen planning, budget en de voorafgestelde eisen. Zetacom heeft alle gebruikers voorzien van een nieuw telefoontoestel. Bij de overgang naar de nieuwe telefonie-omgeving heeft gemeente Beek haar bestaande telefoonnummers behouden. Dankzij de probleemloze implementatie heeft de eindgebruiker niets gemerkt van de migratie. Met Zetacom Voice is gemeente Beek nog beter in staat om efficiënter te werken en de dienstverlening te optimaliseren.

Zetacom Voice

Met Zetacom Voice, gebaseerd op het Mitel telefonieplatform, beschikken organisaties over een zeer geavanceerde telefooncentrale. De omgeving is redundant uitgevoerd, waardoor de bereikbaarheid wordt gegarandeerd. Omdat het wordt afgenomen als een dienst is er geen investering nodig in hardware en hebben organisaties geen zorgen meer over het beheer, onderhoud en updates. Bovendien is de dienst volledig schaalbaar. Gebruikers en functionaliteiten kunnen eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd, waardoor organisaties beter en sneller kunnen reageren op veranderde marktomstandigheden. Voor een vast bedrag per gebruiker, per maand is de dienst beschikbaar. Dankzij Zetacom Voice worden organisaties op communicatiegebied volledig ontzorgd tegen een heldere kostenstructuur.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en –beveiliging, en hosted en cloud diensten. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Over gemeente Beek

De gemeente Beek ligt in de provincie Limburg en bestaat uit vier kernen. Gemeente Beek telt ruim 16.000 inwoners en staat bekend om luchthaven Maastricht Aachen Airport, dat in de volksmond Vliegveld Beek wordt genoemd. Voor meer informatie: www.gemeentebeek.nl.

Datum: donderdag 29 januari 2015, 09:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Beek, Limburg, Maastricht, Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry