Gemeente Beek over op hosted telefonie van Zetacom

11/12
2014
ZOETERMEER (EZPress) - Na een grondige oriëntatie kiest de gemeente Beek voor de hosted telefonie-oplossing Zetacom Voice. Deze dienst van system integrator Zetacom is flexibel, toekomstvast en gebaseerd op het Mitel telefonieplatform. Het biedt de gemeente een betrouwbare telefonie-oplossing en een goede ondersteuning om plaatsonafhankelijk te werken.

Zetacom Voice biedt dezelfde functionaliteiten als de meest uitgebreide telefooncentrale, maar dan vanuit de cloud. Dit wil zeggen dat de klant geen eigen telefooncentrale meer in huis heeft en geen hoge investering meer doet, maar alleen betaalt per gebruiker, per maand. De klant kan eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen, al naar gelang de behoefte. Door de flexibiliteit en kostenbesparing die de hosted dienst biedt, is dit voor steeds meer organisaties de ideale telefonieoplossing.

‘Het verbeteren van onze dienstverlening staat hoog op de agenda. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject kwam system integrator Zetacom als beste aanbieder naar voren. We hebben onze keuze gebaseerd op kwaliteit. De aanpak en de deskundigheid van Zetacom gaf de doorslag. Met Zetacom Voice hebben we een stabiele hosted telefonie-oplossing in handen’, aldus Wieneke Pommé, Beleidsadviseur Inkoop / Facilitaire Zaken bij de gemeente Beek.

‘Wij zijn erg trots dat gemeente Beek voor Zetacom heeft gekozen. Binnen de overheidssector staat het leveren van een goede dienstverlening centraal. De voordelen van onze hosted telefonie-oplossing - hoge flexibiliteit, voorspelbare vaste kosten en inzicht in de bereikbaarheid - leveren een grote bijdrage aan het verbeteren van de totale bereikbaarheid’, aldus Dick Dompeling, directeur van Zetacom.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en –beveiliging, en hosted en cloud diensten. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Over gemeente Beek

De gemeente Beek ligt in de provincie Limburg en bestaat uit vier kernen. Gemeente Beek telt ruim 16.000 inwoners en staat bekend om luchthaven Maastricht Aachen Airport, dat in de volksmond Vliegveld Beek wordt genoemd. Voor meer informatie: www.gemeentebeek.nl.

Datum: donderdag 11 december 2014, 09:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Beek, Limburg, Maastricht, Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry