Zetacom lanceert nieuwe cloud-telefonieoplossing

07/10
2013
ZOETERMEER (EZPress) - Nfon is Zetacom’s telefonie-oplossing uit de cloud die 7 oktober wordt gelanceerd in Nederland. ‘Cloud-telefonie bestaat natuurlijk al even, maar we zochten een oplossing die meer biedt dan wat er al door anderen werd aangeboden. Met nfon hebben we die gevonden en we zijn heel blij dat we dit nu aan onze klanten kunnen aanbieden’ aldus Jasper den Hartog van Zetacom. De oplossing, die al groot is in Duitsland, biedt dezelfde functionaliteiten als een vaste telefooncentrale, maar zonder de hoge investeringen en met veel flexibiliteit. Nfon is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, want al vanaf één aansluiting leverbaar.

Telefonie uit de cloud

Nfon biedt de functionaliteiten van een telefooncentrale vanuit de ‘cloud’. Dit betekent dat de eindgebruiker geen eigen centrale meer nodig heeft binnen de eigen organisatie en daardoor dus geen zorgen meer heeft over bijvoorbeeld updates, upgrades of storingen. Hier wordt door Zetacom automatisch op geanticipeerd. Daarnaast hoeft de klant geen (grote) eenmalige investeringen te doen, maar betaalt hij per maand een vast bedrag per gebruiker. Hij kan eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen, al naar gelang de behoefte. Door de flexibiliteit en kostenbesparing die een online oplossing biedt, zullen we dit de komende tijd steeds meer tegenkomen binnen de telefonie. De constante Nederlandse internetverbindingen en het gebruik van meerdere servers, maakt dat ook de betrouwbaarheid en flexibiliteit beter zijn dan een vaste telefooncentrale.

Nfon

Nfon is uniek binnen de wereld van cloud-oplossingen omdat het veel meer mogelijkheden biedt dan vergelijkbare producten en bovendien zeer lage abonnementskosten heeft. Jasper den Hartog: ‘We hebben lang gezocht naar een cloud-oplossing die meer bood dan alleen de basis belfuncties. Uiteindelijk kon alleen nfon aan onze eisen voldoen’. Nfon AG is gevestigd in München en is een toonaangevende aanbieder van veilige telefooninstallaties uit de Cloud (Cloud PBX). Tot de meer dan 5.000 nfon klanten in Duitsland behoren bedrijven tussen de 1 en 100.000 medewerkers. De telefooninstallatie van nfon wordt geëxploiteerd vanuit volledig redundante datacenters en door geografische spreiding altijd online. Nfon levert levenslang gratis updates. Zie ook: www.nfon.nl of http://www.zetacom.nl/nfon-cloud-telefonie.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

//einde bericht

Bron: Zetacom

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: maandag 7 oktober 2013, 12:35
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Duitsland, Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry