Weerbericht

Bewolkt en enige tijd regen, morgen vooral in de ochtend buien

Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Later in de middag wordt het van het westen uit weer overwegend droog en kan de zon nog even doorbreken. In het zuidoosten komen vanavond nog enkele buien voor. De maximumtemperatuur komt rond 20°C uit, in het zuidoosten wordt het nog 23°C. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig boven land en vrij krachtig tot krachtig langs de kust en boven het IJsselmeer.

In de nacht van donderdag naar vrijdag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. In de loop van de nacht neemt de kans op buien van het zuiden uit toe. Hierbij is er een kans op onweer. De minima komen uit op omstreeks 15°C en de zuid- tot zuidwesten wordt zwak tot matig, aan de kust matig tot vrij krachtig.

Vrijdagochtend is er af en toe zon en trekken er buien, mogelijk met onweer, noordoostwaarts over het land. In de middag volgen er enkele opklaringen en kan er nog een regenbui voorkomen. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 20°C. De zuidwestelijke wind is matig en aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Bron: Buienradar, KNMI


Website by Web Chemistry