Weerbericht

Maandag overdag zonnig en zeer zacht, in de avond in het westen wat regen

Vannacht is er alleen wat sluierbewolking. De zuidelijke wind is zwak tot matig en de minimumtemperatuur ligt rond 2°C.

Overdag is het opnieuw zonnig, in het noordwesten komen er geleidelijk ook wolkenvelden. In de avond raakt het van het westen uit bewolkt en gaat het in de westelijke helft geleidelijk af en toe regenen. De middagtemperaturen variëren tussen 10°C op de Wadden tot lokaal 17°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en meest matig.

In de nacht naar dinsdag trekt de zone met af en toe regen over het midden en oosten naar Duitsland en klaart het vooral in het westen weer op. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 5°C. De wind draait in de loop van de nacht naar zuidwest tot west en is zwak tot matig, aan zee geleidelijk vrij krachtig.

Dinsdag overdag zijn er aan de westkust zonnige perioden. Landinwaarts overheerst al gauw de bewolking en schijnt de zon slechts af en toe. Met name in het noordoosten kan er een lichte bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur komt uit rond 10°C. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit west tot zuidwest.

Bron: Buienradar, KNMI


Website by Web Chemistry