Weerbericht

Wisselend bewolkt en enkele buien, in de loop van de dag overwegend droog

Het is wisselend bewolkt met zonnige perioden. In de ochtend zijn er vooral aan de kust nog buien, in de loop van de dag neemt de buiigheid af. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig, in het Waddengebied eerst vrij krachtig.

In de avond en in de nacht naar maandag komen er van het noorden uit steeds bredere opklaringen. Landinwaarts wordt het nevelig en ontstaat hier en daar mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C aan de kust en -3 °C plaatselijk landinwaarts en waar het nog nat is ontstaat gladheid. De wind wordt noordwestelijk en overwegend zwak.

Maandagochtend kan het even duren voordat de mist overal is opgelost. Verder zijn er zonnige perioden en neemt de bewolking in de loop van de dag van het noorden uit toe. Het blijft droog. De middagtemperatuur komt uit rond 7°C, daar waar mist lang blijft hangen enkele graden lager. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig, en draait vrijwel overal naar zuidwest. In het zuiden is de wind veranderlijk.

Bron: Buienradar, KNMI


Website by Web Chemistry