Weerbericht

Eerst buien, van het noorden uit afnemend. Morgen overdag overwegend droog

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Er komen enkele buien voor met eerst nog een kans op onweer en/of hagel. In de loop van de avond neemt de buienkans van het noorden uit af. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Komende nacht komt er eerst in het zuiden een enkele bui voor, elders is het droog. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, verder is er weinig wind. De minimumtemperatuur loopt uiteen van dicht bij het vriespunt in het oosten tot 5°C aan zee.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een noordelijke richting en neemt toe naar matig.
Morgenmiddag schijnt de zon geregeld en blijft het droog. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig.
Morgenavond neemt de bewolking van het noordwesten uit toe. Aan het einde van de avond gaat het in het noordwesten regenen, elders blijft het droog. De wind uit het westen is zwak tot matig, aan zee neemt de wind geleidelijk toe naar vrij krachtig.

Bron: Buienradar, KNMI


Website by Web Chemistry