Weerbericht

Zonnige perioden

Vandaag zijn er perioden met zon, in het zuidoosten komen er aanvankelijk ook wolkenvelden voor. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 16°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is overwegend matig boven land en (vrij) krachtig aan zee. In de loop van de dag neemt de wind iets af.

Komende nacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden aanwezig, in een opklaring kan een mistbank ontstaan. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen, in de loop van de nacht wordt de wind oostelijk en zwak tot matig van kracht.

Woensdag overdag is er in het oosten veel ruimte voor de zon. In de kustprovincies is het overwegend bewolkt. De maximumtemperatuur varieert van 16°C in het uiterste noorden tot 22°C in het zuidoosten. De oostelijk wind is zwak tot matig. In de loop van de dag draait de wind van het zuiden uit naar een zuidelijke richting.

Bron: Buienradar, KNMI


Website by Web Chemistry