Interessant nieuws gezien?

Tip de HQ-Nieuws redactie!

Veelgestelde Vragen

Wat is HQ-Nieuws, public alpha version?

HQ-Nieuws is een website volop in ontwikkeling, waarbij voortdurend functionaliteit wordt toegevoegd. Omdat veel van onze technologie afhangt van het gedrag van onze bezoekers, bieden wij het systeem vroegtijdig ter inzage aan.

Wat is 'waardering'?

Het balkje achter de kop van een nieuwsbericht geeft een waarderingsscore aan. Deze is gebaseerd op een aantal factoren. U kunt zelf de waardering beinvloeden door op de rode en groene knopjes naast het balkje te klikken.

Wij verzoeken u deze functie te gebruiken om de inhoudelijke kwaliteit en het belang van een bericht te waarderen. Mocht het bericht een opinie bevatten, gaat het er dus niet om of u het daarmee eens bent - dit kunt u wel uiten door een reactie te geven op het nieuwsbericht.

Iets op de website werkt niet naar behoren!

Gezien de website in ontwikkeling is, kan het zijn dat bepaalde features nog niet werken. Fouten kunt u melden via ons contactformulier, dit waarderen wij zeer!

Waarom moet ik om te kunnen reageren steeds een paar woorden overtypen?

Dit beveiligt onze website tegen geautomatiseerde toevoegingen, een vorm van spam. In de nabije toekomst bieden wij lidmaatschap aan waardoor dit niet meer nodig is.

Waar komt het nieuws op HQ-Nieuws vandaan?

HQ-Nieuws indexeert nieuwsberichten, voornamelijk uit RSS feeds maar ook via andere technologie. Per artikel treft u steeds onderaan het nieuwsbericht een link naar de originele bron aan.

Kan ik ook een bericht plaatsen op HQ-Nieuws?

Afhankelijk van het bericht dat u wilt plaatsen is dat mogelijk. Momenteel zijn we vooral op zoek naar nieuwsbronnen die op regelmatige basis berichten kunnen aanleveren. Mocht u bijzvoorbeeld voor een persbureau werken en uw persberichten op HQ-Nieuws willen terugzien, neem dan contact met ons op!

Wilt u een incidenteel bericht plaatsen, gebruik dan dit formulier.

Kan ik de nieuwsberichten van HQ-Nieuws op mijn website gebruiken?

Binnenkort bieden wij RSS feeds aan waarmee dit mogelijk is. Houdt onze website in de gaten voor updates.

Bij reacties staat  een IP-Trace, wat is dat?

Dit is een zgn hash van het ip adres van degene die de reactie plaatste. Het is onmogelijk uit deze code het ip adres te herleiden, maar hierdoor is wel zichtbaar als iemand meerdere gebruikersnamen hanteert vanaf 1 computer.


Website by Web Chemistry