Bondscoach Groener tekent bij

25/09
2013
NIEUWEGEIN (ANP) - Henk Groener heeft zijn contract als bondscoach van de Nederlandse handbalvrouwen met 3 jaar verlengd. Hij is daardoor tot eind 2016 verbonden aan Oranje.

Groener kwalificeerde zich in juni met de Nederlandse ploeg voor het WK door grootmacht Rusland over twee duels knap te verslaan. Het WK is van 6 tot 22 december 2013 in Servië. Oranje zit in de poule met Montenegro, Frankrijk, Zuid-Korea, Congo en de Dominicaanse Republiek. De poulewedstrijden zijn in de hoofdstad Belgrado. De eerste vier landen uit de poule gaan door naar de volgende ronde.

Voor het WK zijn er eerst nog twee EK-kwalificatiewedstrijden. Het eerste duel is tegen Italië op 23 oktober in Rotterdam, 4 dagen later spelen de Nederlandse handbalvrouwen in Ankara tegen Turkije. Het EK vindt plaats in Hongarije en Kroatië, van 7 tot 21 december 2014.

Datum: woensdag 25 september 2013, 13:30
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Belgrado, Congo, Dominicaanse, Dominicaanse Republiek, Frankrijk, Hongarije, Korea, Montenegro, Nieuwegein, Rotterdam, Rusland, Servi, Turkije, Utrecht, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry