Droomboek Online PDF Downloaden

08/09
2013
Het Droomboek is gratis beschikbaar voor iedereen in Nederland. Met een voucher kun je het boek ophalen, of je kunt het gratis downloaden. Het droomboek staat vol met dromen die zijn ingezonden door Nederlanders in binnen en buitenland. Deze dromen zijn bedoeld als inspiratie voor elkaar en voor onze nieuwe Koning Willem-Alexander. In totaal zijn er 6500 dromen ingezonden.

Gratis Droomboek Voucher

Het Droomboek is in gedrukte vorm gratis af te halen door iedere inwoner van Nederlander en het Caribisch gebied. Je kunt het Droomboek afhalen met een voucher die huis aan huis zijn verspreid. Daarnaast kun je het boek gratis online downloaden.

Nationaal Comité Inhuldiging

Het Droomboek is een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging die uit de duizenden inzendingen de meest verrassende en inspirerende dromen heeft geselecteerd. Het droomboek bevat 300 inspirerende dromen en is op 5 september 2013 op Paleis het Loo aan de Koning aangeboden.

Droomboek Gratis Downloaden

Heb je geen Droomboek Voucher ontvangen, of wil je naast de papieren versie ook een digitale versie van het Droomboek? Je kunt Het Droomboek ook gratis downloaden om te lezne op je iPad, iPhone of Android tablet of telefoon.

Droomboek voor iPhone, iPad 1/2/3 download je uit de Apple AppStore
Droomboek voor Android download je uit de Google Play Store

Droomboek PDF en EPUB

Helaas is Het Droomboek (nog) niet verkrijgbaar als PDF of EPUB. Als hier meer nieuws over is, dan zullen we het op deze pagina vermelden.

Datum: zondag 8 september 2013, 11:20
Bron: Goed Nieuws.com
Categorie: Algemeen
Tags: Brunssum, Eindhoven, Heerlen, Kerkrade, Limburg, Luxemburg, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry