Afdeling Speciale Voertuigen met brommobielen prominent op 50PlusBeurs

29/08
2013
AMSTERDAM (EZPress) - Een kleine 100.000 bezoekers passeerden in 2012 de poort van de 50PlusBeurs, reden genoeg voor de brommobiel-importeurs om prominent aanwezig te zijn met een stand.

Sinds een aantal jaar zijn Ligier, Aixam en Microcar aangesloten bij RAI Vereniging. Waar er in het recente verleden de meeste aandacht uit ging naar de invoering van het AM-rijbewijs voor deze categorie is het nu tijd om meer naar buiten te treden.

De brommobiel is in zijn relatief korte geschiedenis een volwassen voertuig geworden maar niet alle doelgroepen zijn genoeg bekend met de voordelen: goed alternatief na de auto, voordelig in gebruik en comfortabel. De 50PlusBeurs biedt ons een mooi podium om deze voordelen toe te lichten, en dus hebben de 3 merken de handen ineen geslagen en zijn tot dit initiatief gekomen.

Gelijktijdig met de beursdeelname wordt ook een informatie-website gelanceerd waar alle informatie (rijbewijs, historie, praktijk, verkeersdeelname) over de brommobiel is te vinden. De 50PlusBeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 17 t/m 21 september.

//Einde bericht

Bron: RAI Vereniging

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 29 augustus 2013, 16:45
Bron: EZPress Verkeer en Vervoer
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry