Carice van Houten in therapie na Zomergasten

08/10
2009
Carice van Houten zocht haar heil bij haar psychotherapeute nadat ze te gast was in het programma Zomergasten van de VPRO. Dat vertelt Van Houten in het AD. In het avondvullende interview vertelde Van Houten onder meer dat haar relatie voorbij was. “Ik heb toch wel last gehad van die avond. Ik was eerst trots dat ik het had overleefd. Ik had twee vrienden meegebracht die na de uitzen- ding zaten te huilen van ontroering. Maar daarna werden er zoveel emmers stront gegooid“, vertelt ze.

Van Houten schrok erg van de reacties op de uitzending van Zomergasten in augustus van dit jaar. “Ik ben geschrokken over wat het teweeg heeft gebracht. Mensen kunnen meedogenloos zijn. Ik was wel een beetje trots op mezelf. Ik had mijn kwetsbaarheid laten zien. Ik had me niet verscholen. En dan beginnen mensen te schrijven over dat pleistertje op mijn vinger. Dat het koket was.”

“Ik heb er wel een paar dingen van geleerd: je moet jezelf niet googelen. Tegenover negen leuke reacties, staat er één vervelende en die hakt erin. Ik weet nu dat ik niet moet proberen om iedereen te plezieren. Dat kan niet, dan had ik maar niet beroemd moeten worden. Omdat ik actrice ben, denken sommige mensen dat ik de hele tijd zit te spelen, terwijl ik toch mezelf ben. Maar er zijn ook leuke dingen gebeurd: ik heb tientallen liefdesbrieven en huwelijksaanzoeken gekregen, vooral uit België. Vraag me niet waarom.“

Datum: donderdag 8 oktober 2009, 12:57
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Houten, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry