Rotterdamse Schouwburg start een unieke spaaractie

12/08
2013
ROTTERDAM (EZPress) - Vanaf 12 augustus start de Rotterdamse Schouwburg een grote spaaractie voor de jeugd- en familievoorstellingen. Bezoekers van de Rotterdamse Schouwburg kunnen komend seizoen sparen voor een gratis Fruut knuffel. Bij elk jeugd- familietheaterkaartje ontvangt men 1 sticker, met vijf stickers is de spaarkaart vol en kan deze bij de kassa ingewisseld worden voor een échte originele Fruut knuffel.

Er zijn meer dan 80 peuter-, kleuter-, jeugd- en pubervoorstellingen per jaar te zien in de Rotterdamse Schouwburg. Op bijna iedere zondagochtend om 11:00 is er een voorstelling voor de allerkleinsten te zien in de Hal, zondagmiddag om 15:00 vaak voorstellingen in de Kleine Zaal voor kinderen vanaf 6 jaar en regelmatig op zondagmiddag een Grote Zaal familievoorstelling, zoals de familiekerstvoorstelling van het Ro Theater. Ook zijn er een aantal jongerenvoorstellingen die om 19:30 in de Kleine Zaal beginnen.

Met deze spaaractie hoopt de Rotterdamse Schouwburg de jeugd- en familievoorstellingen nog beter onder de aandacht te brengen en natuurlijk nog meer bezoekers te trekken voor de vaak zeer leuke en goede voorstellingen.

Acht jaar geleden is de Vitamine T(heater) campagne opgezet, met als uitgangspunt het grote jeugdtheateraanbod van de Rotterdamse Schouwburg een eigen gezicht te geven. Sindsdien is de vrolijke Sinaasappel met de naam ‘Fruut’ het gezicht voor de jeugd- en familievoorstellingen van de Rotterdamse Schouwburg: omdat theater leuker (en gezonder) is dan buiten spelen.

Tijdens 24 cultuur, op zondag 15 september, zullen de Fruut knuffels gepresenteerd worden en zal de vernieuwde website www.vitaminet.nl gelanceerd worden. Op 15 september staat het jeugd- en familieaanbod centraal in de Rotterdamse Schouwburg met voorproefjes van Ro Theater (Lang en Gelukkig), MAAS, Jeugdtheater Hofplein, Theater van Santen en Buurman & Buurman. Wanneer de bezoekers op 15 september kaarten kopen voor deze voorstellingen, ontvangen ze het dubbele aantal stickers.

//Einde bericht

Bron: Rotterdamse Schouwburg

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 12 augustus 2013, 15:58
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry