Lync 2013 nu flexibel af te nemen bij Argeweb

12/08
2013
MAASSLUIS (EZPress) - Argeweb, de aanbevolen hostingprovider, lanceert vandaag Hosted Exchange 2013 en Lync 2013. Met de introductie van deze nieuwe diensten, kunnen organisaties nu nog efficiënter werken en een verbeterslag maken op het gebied van interne en externe communicatie. Argeweb maakt online werken vanaf nu voor elke organisatie bereikbaar omdat de dienst flexibel maandelijks per gebruiker is af te nemen.

Vooruitstrevend

Hosted Lync 2013 is de jongste telg binnen het aanbod van Argeweb. Argeweb is hiermee de eerste hostingprovider die Hosted Lync 2013 aanbiedt, zonder de verplichting om direct een heel pakket af te moeten nemen. Tevens zijn alle diensten eenvoudig online te bestellen en direct klaar voor gebruik. Met de lancering van deze nieuwe diensten loopt Argeweb voorop in de branche van hostingproviders en biedt daarmee een compleet online communicatie platform aan.

De juiste communicatiemethode

Met Hosted Lync 2013 is het mogelijk om, overal ter wereld, te communiceren met collega’s, door middel van chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen. Daarnaast is het mogelijk om real-time aanwezigheidsinformatie, beschikbaarheidsstatus en locatie in te zien. Lync 2013 integreert bovendien naadloos met Exchange 2013.

Het gemak van de Cloud

Alle diensten staan veilig in de Argeweb datacenters. Hierdoor hebben afnemers geen omkijken naar onderhoud en is de veiligheid en stabiliteit van de diensten gegarandeerd.

Lync 2013 is tijdelijk af te nemen voor het actietarief van € 0,95 per maand.

//Einde bericht

Bron: Argeweb

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 12 augustus 2013, 08:57
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Maassluis, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry