Publiceer persberichten makkelijk en snel

10/08
2013
ZEEWOLDE (EZPress) - De EZPress tool voor het publiceren van persberichten neemt in populariteit toe. Meer dan duizend bedrijven en instellingen hebben de afgelopen 5 jaar van EZPress gebruik gemaakt. Vooral het MKB maakt gebruik van EZPress voor een betere SEO (Search Engine Optimalization) en om gelijktijdig de juiste media met het persbericht te bereiken.

Doordat de marketingbudgetten wegens de economische situatie onder druk staan, wordt EZPress ook steeds meer ingezet als `PR-afdeling Light`. Immers, met een Corporate Account van EZPress wordt niet alleen maximale verspreiding in Nederland en België bereikt - zowel onder de media als online - maar er wordt tevens monitoring geboden en krijgen gebruikers de persknipsels en online vermeldingen automatisch toegezonden. De redactie van EZPress is daarbij vanzelfsprekend behulpzaam bij het schrijven van het persbericht.

`Persberichten met EZPress publiceren loont`, zegt Kitty Dammers, manager van EZPress. `Je krijgt meteen een hoge notering in Google/Google News en je bericht wordt met Google News Alerts direct breed verspreid, voorts zijn er vele RSS newsfeeds en rechtstreekse plaatsingen op talloze websites. Daarbij kun je de persberichten heel handig professioneel gericht via de sociale media verspreiden.`

Persberichten die met EZPress naar de media worden gestuurd, zijn vrij van spamrestricties en worden op naam verzonden. Ze genieten een hoge betrouwbaarheid bij de media omdat ze voldoen aan de eisen die de media stellen aan berichten die aan hen zijn gericht. `Daardoor verhoogt de kans dat EZPress persberichten door de media worden overgenomen`, zegt Kitty Dammers.

//Einde bericht

Bron: EZPress

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: zaterdag 10 augustus 2013, 16:48
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry