Facebook-posts vanaf nu te embedden

01/08
2013
1 augustus 2013 - Facebook-posts kunnen vanaf nu ingesloten worden (embedden). Dat betekent dat je vanaf nu een Facebook-bericht op je website kunt plaatsen, zoals dat ook al mogelijk is met Twitter-berichten. Momenteel worden er officieel slechts vijf websites ondersteund waar je berichten van kunt insluiten, maar door het aanpassen van code kan het stiekem ook op andere websites.

Berichten en video's of foto's 'embedden' van sites als Twitter, Vine, Instagram en YouTube kan al lang maar vanaf nu is het ook mogelijk om Facebook-berichten in te sluiten op een webpagina.

Momenteel zou het embedden van berichten alleen kunnen bij slechts een vijftal websites waaronder CNN en The Huffington Post. Bij elk bericht staat nu een optie ‘Embed Post’. Het ingesloten Facebook-bericht toont de naam van de gebruiker samen met de profielfoto, het aantal reacties is ook te zien evenals het aantal keer dat het bericht gedeeld en geliked is. Zelf liken en delen kan direct vanuit het ingesloten bericht maar wanneer je een reactie plaatst, word je naar de Facebook-website geleid.

Websonic laat zien hoe je de code kunt aanpassen zodat het embedden ook met andere websites dan de vijf ondersteunde websites mogelijk wordt.

Datum: donderdag 1 augustus 2013, 11:40
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry