Stem mee op Starter en Ondernemer van het Jaar

14/02
2011
maandag 14 februari 2011

Welke ondernemer uit de regio IJssel-Vecht kan zich op 10 maart de Ondernemer van het Jaar noemen? En schaart zich daarmee in het rijtje van onder andere Compello, Poly-Ned en R&WE? En welke pasgestarte ondernemer wordt de opvolger van het Opleidingsnetwerk als Starter van het Jaar? MKB IJssel-Vecht, VNO-NCW Midden en de Kamer van Koophandel Oost Nederland organiseren ook dit jaar de verkiezing van de ondernemer en starter 2011 in de regio IJssel-Vecht.

Maar liefst veertig ondernemers zijn in de afgelopen weken voorgedragen als Ondernemer of Starter van het Jaar. Deze kandidaten zijn door een deskundige jury, onder leiding van Henk Meuleman, directeur GIBO Groep, beoordeeld op een aantal criteria, zoals ondernemerschap, financiƫn, personeelsbeleid, groei, en innovatie. De volgende bedrijven zijn genomineerd:

Ondernemer van het Jaar

Aly van der VegteComputheekZwolleLuciƫn PerizoniusJansen VenneboerWijheSjoerd-Jan FeenstraMcDonaldsKampenHans-Paul VisscherWecoviZwolle

Starter van het Jaar

Arend KistemanDe StadsbakkerZwolleYvon MoossdorffIMO Sales SupportZwolleJeannet KnollSjanne ModeDalfsen

Iedereen kan zijn favoriete ondernemer of starter van het jaar ondersteunen door een stem uit te brengen op www.peoplesbusinesszwolle.nl.

Stemmen kan tot 1 maart. Daarna komt de jury bijeen om -mede op basis van de voorkeuren van de stemmers- een definitieve keuze te maken voor de ondernemer en starter van het jaar 2011.

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 10 maart tijdens People's Business Ondernemersfestival op ROC Deltion in Zwolle.

Bron: KvK

Datum: maandag 14 februari 2011, 10:44
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Overijssel, Zwolle

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry