TIE kondigt nieuwe strategische alliantie met Intertrade Systems aan

07/10
2009
AMSTERDAM (EZPress) - TIE Holding N.V. ('TIE') heeft vandaag bekend gemaakt dat zij overeenstemming heeft bereikt omtrent een partnerschap in de Verenigde Staten met InterTrade Systems Inc. Als onderdeel van de partnerschap verkoopt TIE haar EDGE Desktop activiteiten aan InterTrade.

Naast de volledige overname van het EDGE Desktop productportfolio is overeengekomen dat InterTrade de dagelijkse ondersteuning en service van alle TIE EDGE-klanten zal verzorgen. De verkoop van de EDGE activiteiten vloeit voort uit de nieuwe focus van TIE op het TIE Kinetix portfolio dat bestaat uit drie platformen: het TIE Kinetix Content Syndication Platform, het TIE Kinetix Business Integration Platform en het TIE Kinetix E-Commerce Platform.

Voorts zal InterTrade zich met TIE Kinetix Business Integration Platform verbinden om extra netwerkcapaciteit op de Noord-Amerikaanse markt te leveren. 'Deze partnerschap ondersteunt onze lange termijn strategie, waarbij wij onze inspanningen richten op de middelgrote- en ondernemersmarkt waar het TIE Kinetix SaaS platform de grootste toegevoegde waarde heeft voor onze klanten', zegt Jan Sundelin, CEO van TIE.

TIE is gestopt met de ontwikkeling van EDGE als onderdeel van de hernieuwde focus en werknemers zijn overgeplaatst binnen het bedrijf om de ontwikkeling van de drie focus platforms verder te ondersteunen.

Na aftrek van goodwill bedraagt de netto opbrengst van de transactie EUR 176k, hetgeen als overige inkomsten zal worden geboekt in het 1e kwartaal 2010.

Over TIE

Supply chain integration software bedrijf TIE (NYSE Euronext: TIE Holding) slaat de brug tussen de traditionele vormen van handelsverkeer en internet. TIE maakt het bedrijven mogelijk om zonder beperkingen B2B en B2C processen te implementeren zoals EDI, e-Invoicing, Product Data Management en Content Syndication. De oplossingen van TIE helpen de kosten te verlagen, de omzet te verhogen en processen te optimaliseren. TIE heeft twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland.

//Einde bericht

Bron: TIE

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 7 oktober 2009, 19:48
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Frankrijk, Noord-Holland, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry