Opmars mobiel internet biedt kansen voor ondernemers

06/04
2012
vrijdag 6 april 2012

Steeds meer Nederlanders hebben een smartphone of tablet. Eind 2011 waren er volgens het Nederlandse marktonderzoekbureau GfK 5,5 miljoen smartphone bezitters en 1,7 miljoen mensen met een tablet. Het gebruik van mobiel internet en het aantal mobiele applicaties (apps) groeit dan ook explosief. Om ondernemers bewust te maken van de mogelijkheden van mobiel internet en het gebruik van apps, organiseert Kamer van Koophandel Den Haag 12 april een seminar, aldus Sjaak van der Werf, manager Voorlichting & Advies.

Tijdens dit seminar krijgen deelnemers uitleg over wat mobiele websites en apps zijn, wat het verschil is tussen mobiel en vast internet en hoe je een site of app vindbaar kunt maken. Ook wordt besproken hoe ondernemers op deze ontwikkeling en het veranderende consumentengedrag in kunnen spelen.

Praktijk staat centraal

Het seminar is echt op de praktijk gericht, aldus Van der Werf. Zo bekijken we voorbeelden van succesvolle mobiele sites en apps én nemen we tijdens het seminar de websites van de aanwezige ondernemers onder de loep. We testen of hun sites goed te gebruiken zijn op een smartphone en kijken wat er beter kan. Zo kunnen de deelnemers direct kansen identificeren en krijgen ze tips en adviezen op maat.

Aanmelden

Het seminar Mobiel Internet vindt plaats op 12 april van 19.00 tot 22.00 uur bij de Kamer van Koophandel aan de Koningskade 30 in Den Haag. Kosten voor deelname zijn 35,-. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.kvk.nl/seminarsdenhaag of via 088 588 80 35.

Bron: KvK Den Haag

Datum: vrijdag 6 april 2012, 10:41
Bron: KvK
Categorie: Economie

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry