Ervaren ondernemers delen praktijkervaring tijdens startersbijeenkomst op Ondernemersplein in Emmen

03/05
2012
donderdag 3 mei 2012

Op maandag 14 mei organiseert KvK Noord in samenwerking met gemeente Emmen en verschillende organisaties uit Drenthe een bijeenkomst voor startende ondernemers op het Ondernemersplein in Emmen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen onder meer vijf ondernemerscoaches over hun jarenlange ervaringen. Zo krijgen aspirant ondernemers een inkijkje in succesvol ondernemerschap en tips om zich optimaal voor te bereiden op een goede start. Vaak is de informatie heel concreet en direct toepasbaar in de praktijk, zo blijkt uit reacties van deelnemers aan eerdere bijeenkomsten. Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat starters die zich gedegen voorbereiden beter presteren. Wanneer ze zich laten coachen door ervaren ondernemers hebben ze 50 % meer slagingskans.

InformatiemarktOp de informatiemarkt is er de gehele avond de mogelijkheid om met verschillende organisaties in gesprek te gaan, bijvoorbeeld banken, Belastingdienst, UWV, enz.

KvK Noord presenteert een tien stappenplan over alle facetten van het ondernemerschap. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via www.kvk.nl/startemmen.

Waar en wanneer14 mei- Ondernemersplein Emmen

- Van Schaickweg 94, EmmenTijd- 18.00 - 21.30 uur

Bron: Kvk Noord-Nederland

Datum: donderdag 3 mei 2012, 14:04
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Drenthe, Emmen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry