Netwerkbijeenkomst voor pas gestarte ondernemers

10/05
2012
donderdag 10 mei 2012

Nieuw in HoogeveenOp donderdag 31 mei organiseert Kamer van Koophandel Noord-Nederland een netwerkbijeenkomst voor ondernemers die pas gestart zijn. Om zoveel mogelijk ondernemers in de noordelijke regio te bereiken, is gekozen voor een centraal gelegen locatie, Hoogeveen. Ondernemers die pas zijn begonnen lopen in de eerste fase van hun zelfstandig ondernemerschap vaak tegen allerlei vragen aan waar ze niet meteen een antwoord op hebben of waar ze graag over zouden willen sparren met een collega-ondernemer. Het betreft dan vragen als: Hoe zorg ik blijvend voor voldoende klanten? Hoe kom ik aan een relevant netwerk of hoe presenteer ik mezelf bij potentiële opdrachtgevers. Tijdens de workshop `leren van ervaringen` gaan ze onder leiding van een aantal ervaren ondernemers met deze vragen aan de slag en worden praktijkervaringen, ideeën en tips uitgewisseld. Ondernemers kunnen gratis deelnemen aan de bijeenkomst.

Locatie en tijd:Donderdag 31 mei van 19.00 - 22.00 uur bij De Schildhoeve in Fluitenberg.

KennismakenBij netwerken hoort ook kennismaken en dus is hier ruime gelegenheid voor tijdens de netwerkborrel waarmee de avond wordt afgesloten. Ondernemers kunnen kennismaken met collega ondernemers, leden van Stib, Starters in business, een begeleidingstraject voor startende ondernemers in de gemeente Hoogeveen en JBN, Jong Bedrijven Netwerk Drenthe. Dit is een netwerkorganisatie van en voor startende ondernemers in de provincie Drenthe.

AanmeldenAanmelden kan via www.kvk.nl/nuverder. Ondernemers kunnen bij de aanmelding hun vragen stellen per e-mail, zodat ter plekke concreet op deze situaties kan worden ingegaan.

Bron: KvK Noord-Nederland

Datum: donderdag 10 mei 2012, 13:40
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Drenthe, Hoogeveen, Noordelijke

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry