Ondernemers krijgen steuntje in de rug

23/10
2012
dinsdag 23 oktober 2012

Gemeente Katwijk stelt subsidie beschikbaarGoed nieuws voor starters én ondernemers die maximaal vijf jaar actief zijn in de gemeente Katwijk. Deze gemeente geeft een subsidie van € 500,- per starter voor het KvK-Starterstraject en € 750,- per ondernemer voor de KvK-Coachpool. Hiermee krijgen deelnemers een aanzienlijke korting op seminars en persoonlijke adviesgesprekken met KvK-adviseurs en/of coaches.

Diverse onderzoeken wijzen uit dat ondernemers die goed voorbereid van start gaan of advies inwinnen voor verdere ontwikkeling van hun onderneming een grotere kans van slagen hebben. Daarom biedt Kamer van Koophandel Den Haag (KvK) in samenwerking met diverse gemeenten ondernemers een tweetal adviestrajecten waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Voor beide trajecten geldt als eerste stap een intakegesprek.

KvK-StarterstrajectStartende ondernemers kunnen in dit traject met de meest uiteenlopende vragen terecht. Van vragen over bedrijfsvoering, tot marketing en zakendoen met het buitenland. Deelnemers kunnen kiezen voor persoonlijke gesprekken met een KvK-adviseur en seminars (www.kvk.nl/seminarsdenhaag). De regeling is met toestemming van de uitkeringsinstantie ook toegankelijk voor mensen met een uitkering. De eigen bijdrage is € 100,-. Voorwaarden en verdere informatie zijn te vinden op www.kvk.nl/starterstrajectdenhaag.

KvK-CoachpoolOndernemers die hun ondernemerskwaliteiten willen verbeteren en daarmee hun kans op succes willen vergroten kunnen gebruik maken van een coach. Deze professionele coaches hebben ervaring met het ondernemerschap en specifieke branches. Ze hebben ieder hun eigen specialisatie zoals marketing, communicatie, financiering, administratie en bedrijfsvoering. Iedere deelnemer kiest zelf welke coach het beste bij hem of haar past. De eigen bijdrage is € 50,-. Op www.kvk.nl/coachpool staan de voorwaarden en verdere informatie.

Bron: KvK Den Haag

Datum: dinsdag 23 oktober 2012, 15:39
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Katwijk, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry