Noordelijke ondernemers zien potentie in Duitse markt

06/11
2012
dinsdag 6 november 2012

De Duitse handelsmarkt is in trek bij Noordelijke ondernemers. Dat dit andersom ook wordt gezien, wordt geïllustreerd door het Oldenburg- en Ostfriesland-plein op de promotiedagen in Groningen.

Ostfriesland-pleinVoor het eerst presenteert Ostfriesland zich dit jaar met een Ostfriesland-plein waarop verschillende organisaties en ondernemingen zich gezamenlijk presenteren.

Jacob Emmelkamp, voorzitter Kamer van Koophandel Noord-Nederland reageert: “We zien heel sterk dat samenwerking van bedrijven in de grensgebieden tot hele mooie zakelijke verbindingen leidt. Samenwerken maakt het gemakkelijker om in de markt binnen te komen.”

Groeiende belangstellingDe afgelopen jaren constateert ook de Kamer van Koophandel Noord-Nederland een groeiende belangstelling van Noordelijke ondernemers voor de maandelijkse spreekdag Duitsland in Bad Nieuweschans en Emmen. Tijdens deze spreekdag krijgen ondernemers de mogelijkheid hun vragen over bijvoorbeeld inkomstenbelasting, sociale verzekeringen, afdracht BTW en juridische zaken te stellen aan vakspecialisten.

Bron: KvK Noord

Datum: dinsdag 6 november 2012, 16:00
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Drenthe, Duitsland, Emmen, Groningen, Noordelijke

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry