KvK bezorgt ondernemers positieve boodschap

25/03
2013
maandag 25 maart 2013

Kamer van Koophandel Centraal Gelderland wil ondernemers, na alle negatieve berichten in de media, positief nieuws brengen. Dit doet de KvK door middel van drie bijeenkomsten onder het motto ‘Bouwen aan Vertrouwen’. Tijdens de bijeenkomsten wordt antwoord gegeven op vragen als ‘Wat zijn kansrijke sectoren?’, ‘Hoe groeien collega-ondernemers in tijden van crisis?’ en welke extra ondersteuning kunnen ondernemers krijgen?’. De presentatie van de bijeenkomst is in handen van Mathijs Bouman, bekend van RTL Z en De Wereld Draait Door.

Drie bijeenkomsten
Er vinden drie bijeenkomsten Bouwen aan Vertrouwen plaats, verspreid over de regio Centraal Gelderland. De eerste bijeenkomst is op 3 april vanaf 16.00 uur in Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12. Op 11 april is er een ontbijtbijeenkomst vanaf 07.30 uur in Golden Tulip Val Monte in Berg en Dal en de laatste bijeenkomst is ’s middags vanaf 16.00 uur in Cinemec in Ede.

Programma
Tijdens de bijeenkomsten interviewt Mathijs Bouman een topeconoom over kansen voor ondernemers. Daarnaast vertellen ondernemers hoe zij succesvol zijn in crisistijd en na afloop is er een informatiemarkt over (financiële) regelingen voor ondernemers. Op deze informatiemarkt staan partijen als Provincie Gelderland, PPM Oost, Oost NV, Syntens, Regionale Centra voor Technologie en Gelderland valoriseert!.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.kvk.nl/vertrouwengelderland. Op deze site staat ook het volledige programma vermeld. De toegang tot de bijeenkomsten is gratis.

Bron: KvK

Datum: maandag 25 maart 2013, 14:35
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Arnhem, Duiven, Ede, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry