Ondernemende vrouwen uit de Noordoostpolder

07/05
2013
dinsdag 7 mei 2013

PersberichtKvK organiseert bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemersDit voorjaar organiseert de Kamer van Koophandel drie bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers uit de Noordoostpolder. Uitwisselen van ervaring, delen van kennis en bieden van inspiratie staan hierin centraal. Daarnaast wordt er kennis aangereikt en aangezet tot slimmer ondernemen. Vrouwelijke ondernemers uit de Nooroostpolder nemen kosteloos deel en bepalen zelf welke bijeenkomsten ze willen bijwonen.

Drie bijeenkomstenIn drie verschillende, interactieve bijeenkomsten komen thema’s als timemanagement, het maken van keuzes, tariefbepaling en onderscheidend vermogen aan bod. Ook wordt er ingegaan op het aanbrengen en vasthouden van focus en de mogelijkheden om samen te werken. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om met elkaar in contact te komen, ervaringen uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden.

Waar en wanneerDe bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers uit de Noordoostpolder zijn georganiseerd door de Kamer van Koophandel in het kader van het project Kansen voor Flevoland. De eerste bijeenkomst 'Persoonlijke doelen en balans' vindt plaats op 23 mei in Kraggenburg. De tweede bijeenkomst 'Prijs en personeel' is op 13 juni in Ens. De derde bijeenkomst 'Blijven vernieuwen' is op 27 juni in Urk. Alle bijeenkomsten zijn van 14:00 tot 18:00 uur. Deelname is kosteloos.

Bron: KvK

Datum: dinsdag 7 mei 2013, 09:00
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Flevoland, Noordoostpolder, Urk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry