Kansen voor ondernemers in West-Europa

04/06
2013
dinsdag 4 juni 2013

Steeds meer ondernemers doen zaken over de grens. België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste exportlanden. Maar waar ligt nog ruimte voor groei? Op deze en andere vragen krijgt u een antwoord tijdens het gratis evenement: ‘Ontdek uw kansen in West-Europa’.

De bijeenkomst start met een korte introductie van de vier landen. Daarbij komen de culturele verschillen aan bod die belangrijk zijn bij het internationaal zakendoen. Daarna kunnen deelnemers workshops volgen waarin wordt besproken wat de exportmogelijkheden zijn. Het gaat dan om:

de bouw in België en Duitsland;de creatieve industrie in België en het Verenigd Koninkrijk;food in Duitsland en Frankrijk;health in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.In het eerste gedeelte van de workshop wordt dieper ingegaan op de sector in het betreffende land. In het tweede gedeelte kunnen vragen gesteld worden aan een panel van deskundigen. Dit zijn landen- en sectorspecialisten en ondernemers met ervaring. Denk aan vragen als: ‘Hoe kom ik aan marktinformatie? Waar vind ik een zakenpartner? Hoe zit de wet- en regelgeving in elkaar?’ Na afloop is er een netwerkborrel. In informele sfeer kan dan nagepraat worden met collega-ondernemers, sprekers en experts van de Kamer van Koophandel en Agentschap NL.

Voor meer informatie en aanmelden: www.kvk.nl/kansenwesteuropa.

Datum & tijd: dinsdag 18 juni van 13.30 – 18.30 uur

Prijs: Gratis

Locatie: Koning Willem II Stadion Tilburg

Bron: KvK

Datum: dinsdag 4 juni 2013, 09:18
Bron: KvK
Categorie: Economie
Tags: Duitsland, Frankrijk, Noord-Brabant, Tilburg, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry