Ten Dam begint te genieten

22/07
2013
BOXMEER (ANP) - Even na zijn ploeggenoot Bauke Mollema kwam ook Laurens ten Dam aan in Boxmeer. De 32-jarige Belkin-renner pakte het iets slimmer aan; hij arriveerde op zijn fiets die hij vlak voor de sporthal parkeerde. Ook hij ontkwam echter niet aan de chaos die voor de ingang heerste. ,,In al die jaren heb ik het hier nog nooit zo druk gezien. Hopelijk ben ik op tijd voor de start'', grapte Ten Dam, al enkele jaren een graag geziene gast in de Brabantse plaats.

Vlak na de laatste bergetappe in de Alpen, waarin Ten Dam naar de 13e positie zakte, overheerste nog de teleurstelling over het missen van de top tien. Na terugkomst in Nederland kan de Groninger al wat meer genieten van zijn prestatie. ,,Het begint te komen. Ik kwam maandagmiddag in Maastricht aan, als je dan de kranten leest besef je wat voor prestatie je hebt neergezet. Dit smaakt naar meer'', aldus Ten Dam.

© 2013 ANP

Tweet

(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();  

Datum: maandag 22 juli 2013, 20:40
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Boxmeer, Limburg, Maastricht, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry