Logistiek en transport geïnteresseerd in Defensiepersoneel

01/07
2013
Defensiepersoneel dat door de bezuinigingen overtollig wordt, kan mogelijk aan de slag bij Verladersorganisatie EVO. Deze ondernemersvereniging voor logistiek en transport zoekt logistiek professionals voor haar 20.000 leden en denkt die bij Defensie te vinden. Defensie en EVO tekenden vandaag een convenant om details van een eventuele overname vast te leggen.

internationaal blikveld

EVO signaleerde dat er behoefte is aan deskundigen op het gebied van logistiek bij de leden en laat het oog op Defensie vallen. Volgens de brancheorganisatie past Defensiepersoneel op de logistieke functies omdat het een breed scala aan kwaliteiten in huis heeft. Dit zijn onder meer veiligheidsbewustzijn, een internationaal blikveld en professionaliteit.

Toegevoegde waarde

Defensie gaat haar personeel voorlichten over de mogelijkheden om bij de aangesloten leden van EVO te werken. Ook financiert Defensie een stageperiode van maximaal 3 maanden. De verladersorganisatie informeert haar leden over de toegevoegde waarde van defensiemedewerkers voor de invulling van vacatures.

Datum: maandag 1 juli 2013, 17:35
Bron: Defensie
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry