Laatste verhuizingen rechtbank Overijssel

31/05
2013
Almelo/Zwolle , 31-5-2013

Vrijdagmiddag 31 mei start het laatste deel van de verhuizingen van de rechtbank Overijssel. De verhuiswagens staan die dag en zaterdag 1 juni voor de laatste keer bij het nieuwe gerechtsgebouw in Zwolle. De afdelingen Strafrecht en Bestuursrecht gaan dan over naar het moderne en eigentijdse pand aan de Schuurmanstraat. 

Periode van verhuizen

Daarmee komt een einde aan een korte periode van verhuizen. Die begon al in maart met de concentratie van de afdeling Bestuursrecht in Zwolle. Daarna kwamen de administraties van het team Toezicht, bewindsbureau op 21 mei onder één dak, in Almelo.

Als afsluitend tweeluik de verhuizingen van de afdelingen in Zwolle en Deventer naar het nieuwe gerechtsgebouw in Zwolle. In het weekend van 24 mei verhuisden de afdelingen Civiel recht (handel, familie en kanton) en Bedrijfsvoering van de locatie Zwolle en Deventer. Een week later, op vrijdagmiddag 31 mei, verhuisden de afdelingen Bestuursrecht en Strafrecht.

Nieuwe contactgegevens

Deze verhuizingen hebben gevolgen voor de bezoek en postadressen. Daarnaast verandert de rechtbank per 3 juni van telefoon- en faxnummers. Dit geldt voor alle locaties in Overijssel.

Bekijk de nieuwe contactgegevens.

Het oude (links) en nieuwe (rechts) gerechtsgebouw in Zwolle.

Datum: vrijdag 31 mei 2013, 00:00
Bron: Rechtspraak.nl
Categorie: Algemeen
Tags: Almelo, China, Deventer, Kanton, Overijssel, Zwolle

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry