Koning & Hartman en Raritan intensiveren samenwerking

05/04
2013
AMSTERDAM (EZPress) - De IT Infrastructuur oplossingen van Schroff en Koning & Hartman bieden maatwerkoplossingen voor duurzame en efficiënte IT omgevingen. De datacenter infrastructuur oplossingen van Schroff worden gekenmerkt door robuustheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Op basis van het Varistar cabinet en containment platform is een optimale en waardevaste inrichting van elk datacenter of computerruimte realiseerbaar. De toepassing van watergekoelde cabinetten zorgt voor een energiezuinige preciesiekoeling waar nodig. Dankzij het brede programma basisoplossingen is werkelijk voor elke situatie een maatwerkoplossing te realiseren.

De oplossingen van Raritan sluiten naadloos aan bij de datacenter oplossingen van Koning & Hartman en Schroff. Raritan is al ruim 25 jaar een bewezen vernieuwer van power management, infrastructure management, KVM (Keyboard, Video, Mouse) en seriële oplossingen voor serverruimtes en datacenters van alle soorten en maten. Zo bieden Raritan`s hardware en software oplossingen, aan IT managers en facilitaire managers, de controle die ze nodig hebben om de efficiëntie van het energiebeheer te verhogen en de productiviteit van het datacenter verder te verbeteren.

De combinatie van een optimale datacenter infrastructuur met de mogelijkheid tot het monitoren en bewaken van de essentiële parameters realiseert een bedrijfszekere en verantwoorde investering van een datacenter omgeving. De nauwe samenwerking tussen Koning & Hartman en Raritan garandeert direct contact met productspecialisten.

Meer over onze producten en oplossingen vindt u op onze website, www.koningenhartman.com.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 5 april 2013, 13:33
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry