Informatiebijeenkomst Keurmerk Ritregistratiesystemen

03/04
2013
AMSTERDAM (EZPress) - Op 10 april vindt een informatiebijeenkomst plaats over de introductie van het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

De bijeenkomst, bij Innovam in Nieuwegein, is bedoeld om betrokkenen bij het Keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS) te informeren over het keurmerk, de voorwaarden en de aansluitmogelijkheden.

Het Keurmerk RRS is een initiatief van RAI Vereniging, van de Branchevereniging van Leveranciers van Ritregistratiesystemen BVLR en Vereniging Auto van de Zaak.

Programma

Vertegenwoordigers van het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst schetsen de ontwikkelingen in bijtelling en andere fiscale wet- en regelgeving in relatie tot ritregistratiesystemen schetsen.

De werkwijze, structuur en de opzet van het Keurmerk Ritregistratiesystemen worden toegelicht door Martin Huisman en Leo Bingen, beiden bestuurslid van de in oprichting zijnde Stichting RRS.

Direct betrokken partijen hebben al een uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen. Mocht u hierbij alsnog aanwezig willen zien, neemt u dan contact op met ondergetekende.

//Einde bericht

Bron: RAI Vereniging

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 3 april 2013, 16:23
Bron: EZPress Verkeer en Vervoer
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amsterdam, Nieuwegein, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry