Bits of Freedom zoekt nieuwe directeur (en ik blijf nog even)

29/03
2013
Over een paar minuten gaat een nieuwe vacature online. Een bijzondere vacature: een vacature voor de directeur van Bits of Freedom. Waarom? Allow me to explain.

Toen ik samen met het bestuur Bits of Freedom in 2009 herstartte, wilden we een organisatie bouwen die méér was dan de oprichter. Ons idee was dat ik in drie jaar de organisatie financieel en organisatorisch op poten zou zetten, en daarna op een goed moment de leiding zou overdragen aan iemand anders. Nu, bijna vier jaar later, is het dan zover: de organisatie is er klaar voor.

Dat betekent dat het nu tijd wordt om mijn opvolging in gang te zetten. Daarom publiceren we vandaag de vacature. Het is een open sollicitatie, en we hopen dat veel geschikte mensen reageren.

Gelukkig blijf ik nog een behoorlijke tijd. Ik zal rond het eind van het jaar bij Bits of Freedom vertrekken. Genoeg tijd dus om campagne te voeren tegen de massale internettap en de hackvoorstellen van de overheid en om te vechten voor betere Europese privacyregels. En genoeg tijd om de overdracht goed te begeleiden.

Het is de leukste baan die ik kan verzinnen – spannend, idealistisch, creatief…en je bent bezig met één van de interessantste onderwerpen van dit moment. Wat let je? Solliciteer vooral!

(En heb je nog meer vragen: laat ze achter in de comments – of bel/mail me.)

Datum: vrijdag 29 maart 2013, 13:31
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry