Snakeware viert feest en beloont medewerkers

25/03
2013
DRONRIJP (EZPress) - Snakeware bestaat deze week 18 jaar en pakt groots uit richting medewerkers, relaties en klanten. De werknemers van het Sneeker internetbureau Snakeware krijgen een royaal bedrag uitgekeerd als beloning voor het sterke jaar 2012.

De hoogte van het bedrag komt gemiddeld uit op een maandsalaris. De bonus is een blijk van waardering voor bewezen inzet van het team dat de mooie projecten het afgelopen jaar realiseerde en een welkom `extraatje` in deze tijden van crisis.

Het internetbureau draaide vorig jaar een recordjaar en ook voor dit jaar zijn de vooruitzichten florissant te noemen. Woensdag 27 maart aanstaande bestaat Snakeware alweer 18 jaar en naast de blijk van waardering aan de medewerkers wordt op donderdag 28 maart in Het Bolwerk te Sneek een groot event gevierd met klanten, relaties en medewerkers, samen zo’n 90 man. Snakeware neemt haar gasten een hele middag mee in de wereld van Media, Music & More (zie ook www.snkwr.nl)

“Dat we voor het zoveelste achtereenvolgende jaar een groeiende lijn realiseren is niet in de laatste plaats door de inzet van onze werknemers`, verklaart marketing & sales directeur Ate van der Meer de bonus.

//Einde bericht

Bron: Snakeware

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 25 maart 2013, 13:12
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Friesland, Sneek

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry