Veel hardware al geschikt voor Windows 7

01/10
2009
Al meer dan 6000 producten zijn door Microsoft goedgekeurd om te mogen pronken met het 'Compatible with Windows 7' logo.

Microsoft wil met dit nieuwe logo garanderen dat de klant "de best mogelijke ervaring" met Windows krijgt. Daarvoor moesten de producten die nu het logo mogen voeren onder andere aan de volgende criteria voldoen:

* Goede testmethoden voor het verifiëren van de eisen voor een optimale werking van Windows 7. Zo zijn de producten gecontroleerd op maatregelen tegen crashen, hangen en onverwachte reboots.* De producten moeten kunnen werken met alle versies van Windows 7 inclusief de 64-bits versie. Dit is een belangrijke wijziging gezien de steeds grotere beschikbaarheid van 64-bits systemen.Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk producten het logo kunnen gaan voeren, is ook de papieren rompslomp rond het verkrijgen van het logo verminderd. Daarnaast zijn hardwarebedrijven eerder benaderd (dan destijds bij Vista), zodat ze meer tijd gekregen hebben om hun producten met Windows 7 te testen.

Datum: donderdag 1 oktober 2009, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry