Anderlecht pakt punt met negen man

03/02
2013
BRUSSEL (ANP) - Anderlecht heeft zondag in de topper tegen Standard Luik met 9 man toch nog een punt gepakt. De wedstrijd in Brussel eindigde in 2-2. Drie minuten voor tijd maakte Guillame Gillet gelijk voor de ploeg van coach John van den Brom.

Anderlecht-aanvoerder Lucas Biglia opende na drie minuten de score. Maar Michy Batshuayi en Yoni Buyens zetten Standard met treffers in de 23e en 53e minuut op voorsprong. Vlak voor rust werd Milan Jovanovic van Anderlecht voortijdig naar de kleedkamer gestuurd nadat hij een tegenstander een duw had gegeven.

Na de pauze raakte Standard middenvelder William Vainqueur na zijn tweede gele kaart kwijt en even later moest ook Biglia na twee maal geel voortijdig vertrekken. Desondanks hield Anderlecht goed stand en bleef met 56 punten riant aan de leiding.

Datum: zondag 3 februari 2013, 20:20
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: België, Brussel, Duitsland, Luik