Tdifs.com opent deur naar virtueel vastgoed

04/02
2013
RAVENSTEIN (EZPress) - Na ruim een jaar voorbereiding heeft Tdifs.com in de nacht van 31 januari op 1 februari de deur naar virtueel vastgoed geopend. Vanaf deze datum kan er op de online marktplaats virtueel vastgoed worden gekocht en verkocht.

Virtueel vastgoed

“Virtueel vastgoed is te vergelijken met fysiek vastgoed”, aldus de jonge oprichters Rens Rovers (23) en Rik van der Heijden (23). “Bij virtueel vastgoed kun je onder meer denken aan domeinnamen en websites in de tweedehands markt. Een domeinnaam is te vergelijken met een stuk grond in de virtuele wereld, een website met een gebouw. Tdifs.com brengt kopers en verkopers van virtueel vastgoed bij elkaar.”

De markt

De markt van virtueel vastgoed is sterk in bloei. Zo omvat de tweedehands markt in domeinnamen momenteel al circa 15% van alle domeinnamen in Nederland (SIDN, 2012)*.

Lancering

“Voor lancering hebben zich al meer dan 200 gebruikers geregistreerd. Het is nu zaak de aanbodkant zo snel mogelijk aan te vullen, de online marktplaats is tot 1 mei dan ook volledig gratis in gebruik.”

Filmpje

Op de homepage van Tdifs.com is een filmpje te zien welke het begrip virtueel vastgoed verder uitlegt.

*SIDN (2012). Trends in internetgebruik, p24.

//Einde bericht

Bron: Tdifs

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 4 februari 2013, 09:24
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry