United loopt uit op City

30/01
2013
MANCHESTER (ANP) - Manchester United is in de Premier League verder uitgelopen op rivaal City. Het gat is nu 7 punten. De koploper won woensdagavond op Old Trafford met 2-1 van Southampton. Robin van Persie kwam ditmaal niet tot scoren.

De bezoekers, met Jos Hooiveld als steunpilaar in de defensie, kwamen al na 3 minuten op voorsprong door Jay Rodriguez. Nog voor rust stelde Wayne Rooney met twee treffers orde op zaken. City speelde dinsdag in Londen teleurstellend gelijk bij Queens Park Rangers: 0-0.

Everton deed goede zaken - zij het niet met Leroy Fer - door West Bromwich Albion te verslaan: 2-1. John Heitinga had een basisplaats. De tegengoal halverwege de tweede helft mocht hij zich aanrekenen. Ook Chelsea leek te profiteren van de misstap van Man.City maar verspeelde bij Reading op het laatste moment een voorsprong van 2-0 en moest genoegen nemen met een gelijkspel: 2-2.

Datum: woensdag 30 januari 2013, 23:10
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Groningen, Leek, Londen, Manchester, Verenigd Koninkrijk