SportU pas nu ook voor Utrechtse jongeren in de regio

25/01
2013
25-01-2013

In januari hebben ook alle brugklassers en tweede klas leerlingen die in Utrecht wonen, maar buiten Utrecht naar school gaan een SportU pas ontvangen. Voortaan doen ‘regiojongeren’ dus ook mee aan SportU. Hiermee stevent de SportU pas af op 10.000 ‘members’.

SportU pas

Utrechtse jongeren krijgen via de middelbare school een SportU pas. Doel van SportU: meer Utrechtse jongeren gaan meer bewegen. Met de SportU pas kunnen jongeren, na activering van de pas, meedoen aan acties en winacties. Zoals gratis lessen dansen, klimmen met je vader/moeder, FC Utrecht vrijkaarten, karten met een vriend(in) of met korting zwemmen in één van de Utrechtse zwembaden. Op dit moment lopen er zo’n 50 acties.

Ambassadeurs

Per school worden ook leerlingen geworven om SportU ambassadeur te worden in het kader van hun maatschappelijke stage. Deze ambassadeurs bezoeken de acties en maken hier beeldverslagen van voor de SportU site en de sociale media.

SportU is een sportstimuleringsproject voor jongeren van 12-18 jaar van de gemeente Utrecht en wordt uitgevoerd door Jongerenwerk Utrecht (JoU).

Datum: vrijdag 25 januari 2013, 01:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry