Professionele IT-omgeving doorslaggevend in keuze voor ZZP’er

14/01
2013
WOERDEN (EZPress) - 5 procent van de ondernemers huurt een ZZP’er eerder in als deze zorg draagt voor een zakelijke IT-omgeving, zoals professionele apparaten, software en tools. Echter, ZZP’ers noemen dit pas in de laatste plaats als onderscheidend vermogen. Dit blijkt uit onderzoek naar digitaal samenwerken van Woozl, de online document management oplossing voor de zakelijke markt, onder 400 ondernemers en ZZP’ers.

Op de vraag wat de belangrijkste aspecten zijn in de keuze voor een ZZP’er antwoordt 65 procent van de ondernemers: kwaliteit. Tevens stelt 65 procent discretie voorop, gevolgd door een scherpe prijsstelling (62 procent). 85 procent van de ZZP’ers geeft aan zich te onderscheiden door discreet te werk te gaan. Daarnaast is voor 79 procent het leveren van hoge kwaliteit belangrijk en voor 69 procent het werken met professionele apparatuur.

Joost Bolkenstein, Business Unit Manager bij Woozl: “ZZP’ers en ondernemers werken doorgaans op afstand met elkaar samen. Daarbij wordt dan ook veel gebruik gemaakt van online tools om bestanden te delen, te versturen en uit te wisselen. De markt van dergelijke online tools raakt steeds meer verzadigd. Zo zijn er diverse varianten op de markt voor zowel zakelijk als privé gebruik en zowel gratis als betaald. Er zijn echter grote onderlinge verschillen. Voor ZZP’ers is het belangrijk deze te kennen en mee te laten wegen in hun keuze, zodat zij hun concurrentiepositie versterken.”

//Einde bericht

Bron: Marcommit PR

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 14 januari 2013, 09:31
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht, Woerden

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry