City wint bij Norwich op doelpuntrijke middag

29/12
2012
Manchester City heeft Norwich City zaterdag met 4-3 verslagen in de Premier League. Edin Dzeko (2x), Sergio Aguero en een eigen doelpunt van doelman Mark Bunn zorgden voor een Noord-Engelse overwinning in Norwich. Samir Nasri ontving in de eerste helft de rode kaart. Op een doelpuntrijke middag in de Premier League kon er liefst 25 keer gejuicht worden.

Manchester United had alle moeite met West Bromwich Albion: 2-0. Gareth McAuley schonk de koploper met een eigen doelpunt een snelle voorsprong. Robin van Persie viel na 66 minuten in voor Shinji Kagawa en besliste het duel in blessuretijd met een mooie uithaal. Alexander Büttner bleef de hele wedstrijd op de bank.

United komt door de overwinning op 49 punten en houdt een voorsprong van zeven punten op stadgenoot City. Tottenham Hotspur versloeg Sunderland eerder op de dag met 2-1 en bezet de derde stek. Chelsea gaat zondag op bezoek bij Everton en kan de Spurs dan weer passeren op de ranglijst.

Fulham was niet opgewassen tegen Swansea City, waar Michel Vorm op de bank zat. Op Craven Cottage werd het 2-1 in het voordeel van de ploeg uit Wales. Oud-Feyenoorder Jonathan de Guzman schoot de tweede goal tegen het net voor de uitploeg, voormalig FC Twente-aanvaller Bryan Ruiz produceerde de aansluitingstreffer. Het team van Martin Jol blijft veertiende staan met 21 punten, Swansea bezet de negende plek.

Overige uitslagen Premier League:

Aston Villa 0 - 3 Wigan Athletic

Reading 1 - 0 West Ham United

Stoke City 3 - 3 Southampton

Datum: zaterdag 29 december 2012, 18:25
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Manchester, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry