Clippers winnen voor dertiende keer op rij

24/12
2012
Los Angeles Clippers is momenteel niet te stoppen in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De Clippers boekten zondag bij Phoenix Suns al de dertiende zege op rij: 103-77. Blake Griffin was het best op schot met 23 punten. Jamal Crawford voegde daar 22 punten aan toe.

De Clippers behaalden dit seizoen 21 overwinningen en liepen zes keer tegen een nederlaag aan. Daarmee moet alleen Oklahoma City Thunder voorrang worden verleend in de Western Conference.

New York Knicks was voor eigen publiek nipt met 94-91 te sterk voor Minnesota Timberwolves. Carmelo Anthony maakte negentien van zijn 33 punten in het vierde kwart. J.R. Smith was goed voor negentien punten. De ploeg staat tweede in de Eastern Conference, achter titelhouder Miami Heat.

Dirk Nowitzki kon zijn eerste optreden dit seizoen niet opluisteren met een overwinning. De Duitser, teruggekeerd van een knieblessure, ging met Dallas Mavericks met 129-91 onderuit bij San Antonio Spurs. Spurs-speler Danny Green was topscorer met 25 punten.

Overige uitslagen NBA:

New Jersey Nets - Philadelphia 76ers 95-92

Orlando Magic - Utah Jazz 93-97

Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 108-96

Datum: maandag 24 december 2012, 11:35
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Dallas, Jersey, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Portland, Sacramento, San Antonio, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry