Koning & Hartman neemt service activiteiten voor bedrijfscommunicatie over van KPN Nederland

20/12
2012
AMSTERDAM (EZPress) - Koning & Hartman BV zal als outsourcing partner van KPN voor de installatie en onderhoud werkzaamheden van telefonie- en datasystemen zorgen. Gisteren is er officieel overeenstemming gekomen tussen beide partijen. Per 1 januari 2013 komen ruim 200 medewerkers van KPN in dienst bij technologiebedrijf Koning & Hartman, waar zij hun werkzaamheden voor de klant zoals voorheen zullen continueren. Koning & Hartman groeit uit tot een belangrijke dienstverlener op het gebied van service- en installatie in de Telecomsector in Nederland.

Koning & Hartman zal voortaan in opdracht van KPN de service- en installatiewerkzaamheden op het gebied van bedrijfscommunicatie oplossingen uitvoeren op de klantlocatie. Klanten blijven klant van KPN, kunnen met vragen en opdrachten terecht bij KPN en zullen verder weinig merken van de transitie. De uitvoering, planning, onderhoud en de benodigde expertise worden de verantwoordelijkheid van Koning & Hartman.

“Ondanks de economische malaise, realiseert Koning & Hartman al een aantal jaren op rij een mooie omzetgroei. Wij hebben de ambitie om deze groei door te zetten en de belangrijkste partij te worden in Nederland op het gebied van Managed Services en Telecom diensten zoals installatie, beheer en onderhoud aan ICT en Telecom infrastructuren en de bijbehorende systemen. De kennis en expertise hadden we al, maar deze overeenkomst met KPN biedt ons de kans om nog sneller te groeien en onze ambities waar te maken, “ zegt Oswald Coene (Algemeen Directeur Koning & Hartman). “Wij pakken deze kans met beide handen aan en zorgen namens KPN voor de continuering van een effectieve en soepele dienstverlening van hoge kwaliteit.”

Koning & Hartman groeit volgend jaar uit tot een onderneming met een omzet van tenminste 125 miljoen euro (+15%) met circa 800 medewerkers.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 20 december 2012, 13:26
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry