Prosu krijgt DDMA Privacy Waarborg

17/12
2012
AMSTERDAM/DRONTEN (EZPress) - De Dutch Dialogue Marketing Association (DDMA) Privacy Autoriteit heeft het Privacy Waarborg toegekend aan Prosu Databased Marketing. De DDMA Privacy Autoriteit heeft geoordeeld dat de privacy wet- en regelgeving binnen de Prosu organisatie volledig is geborgd.

Het prestigieuze Privacy Waarborg wordt uitsluitend gevoerd door organisaties die zijn aangesloten bij branchevereniging voor dialoogmarketing DDMA. Deze organisaties hebben zichzelf extra strenge regels opgelegd die verder gaan dan de wettelijke verplichtingen voor het gebruik van contactgegevens voor reclame- en marketingdoeleinden. De organisaties die het Waarborg voeren worden jaarlijks gecontroleerd op naleving van de wetgeving en zelfregulering door een onafhankelijke handhaver: de DDMA Privacy Autoriteit.

“Dit bevestigt dat Prosu Databased Marketing zorgvuldig omgaat met zijn database gegevens”, zegt Peter Arkenbout, manager van Prosu Databased Marketing. Prosu Databased Marketing beschikt over de grootste nationale database op agrarisch gebied. De markt- en persoonsgegevens uit die database worden voor marketingdoeleinden en onderzoek gebruikt. “Wij gaan hier transparant en zorgvuldig mee om en gebruiken de gegevens alleen voor dat doel en volgens de overeengekomen criteria.”

Zo heeft Prosu de privacygegevens verrijkt met gegevens over bepaalde voorkeuren; bijvoorbeeld wie bepaalde marketingzaken liever niet ontvangt, of op ander tijdstip, via een ander kanaal, wie wel of niet gebeld wenst te worden etc. Daarnaast maken we aan de hand van de bedrijfskenmerken de optimale match tussen de aanbieder en de potentiële klant. Hierdoor krijgt de ontvanger alleen echt relevante informatie. Het DDMA Privacy Waarborg ziet toe op het juiste gebruik.

De DDMA Privacy Autoriteit heeft ook een klachtenloket, waar men terecht kan met vragen en klachten over bijvoorbeeld e-mailings en telefonische

benaderingen.

//Einde bericht

Bron: Prosu Databased Marketing

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 17 december 2012, 12:07
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Dronten, Flevoland, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry