NFL-speler pleegt zelfmoord

01/12
2012
Een 25-jarige speler van American Football-team Kansas City Chiefs heeft zichzelf zaterdag om het leven gebracht. Dat heeft de politie bevestigd. Jovan Belcher schoot in de ochtend eerst zijn vriendin, de moeder van zijn pasgeboren kind, dood en reed vervolgens naar het stadion van de Chiefs, waar hij de hand aan zichzelf sloeg.

`We zijn allemaal zeer bedroefd door de gebeurtenissen. We werken volledig mee met de autoriteiten en zullen ervoor zorgen dat iedereen binnen de organisatie de juiste begeleiding krijgt`, meldt Kansas City Chiefs in een verklaring.

Belcher had kort voordat hij zichzelf van het leven beroofde nog een ontmoeting met de coach en de algemeen directeur van de Chiefs. Op de parkeerplaats bij het stadion bedankte hij voor hun steun, zo laat een politiewoordvoerder weten. `Ze hadden een kort gesprek met de verdachte. Die is vervolgens weggelopen, waarna ze een schot hoorden.`

Linebacker Belcher en zijn 22-jarige vriendin kenden elkaar uit hun jeugd. Hun kind is drie maanden oud.

De Chiefs, die geplaagd worden door blessures, stellen vooralsnog teleur in de NFL. Er werd dit seizoen pas een keer gewonnen en de laatste acht duels gingen allen verloren. Zondag staat een duel tegen Carolina Panthers op het programma. Het is nog niet duidelijk of die wedstrijd doorgaat.

Datum: zaterdag 1 december 2012, 23:30
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Kansas, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry