Düsseldorf haalt uit tegen Eintracht

30/11
2012
Fortuna Düsseldorf heeft vrijdag zijn vierde zege in de Bundesliga geboekt. In Düsseldorf werd Eintracht Frankfurt met 4-0 aan de kant gezet. De bezoekers speelden sinds de 34e minuut met tien man na een tweede gele kaart voor Karim Matmour.

Vier minuten na het rood voor Matmour sloeg Stefan Reisinger als eerste toe en Oliver Fink zorgde er even later voor dat de thuisploeg met een voorsprong de rust in ging. Oud-Ajacied Nando Rafael was na een klein uur goed voor de 3-0 en Axel Bellinghausen was vijf minuten voor tijd attent bij slecht uitverdedigen van Eintracht. Hij bepaalde de eindstand op 4-0.

Fortuna klimt door de zege naar de dertiende plaats en heeft zes punten voorsprong op de degradatiezone. Nummer zestien 1899 Hoffenheim speelde echter wel een duel minder. Eintracht Frankfurt blijft ook na deze speelronde vijfde.

Datum: vrijdag 30 november 2012, 22:45
Bron: Metro Sport
Categorie: Entertainment
Tags: Duitsland, Frankfurt