Raadsleden in gesprek met bewoners in Zuid

29/11
2012
29-11-2012

Een delegatie van de gemeenteraad komt donderdagavond 6 december naar de wijk Zuid. Raadsleden spreken daar met bewoners en andere betrokkenen over diverse actuele onderwerpen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in wijkbureau Zuid, 't Goylaan 125.

De gemeenteraad wil graag weten wat er leeft in de wijken en bezoekt twee keer per jaar de tien Utrechtse wijken. In deze directe ontmoetingen tussen wijkbewoners en raadsleden kunnen bewoners aangeven wat er in hun wijk speelt..

Tijdens de wijkbijeenkomst in Zuid wordt teruggekeken op de onderwerpen die in januari 2012 tijdens het vorige bezoek van de raad aan de orde zijn geweest.

Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer de nieuwe dienstregeling GVU/Connexion en het verdwijnen van lijn 6, de voorgenomen sloop van complex Oudegeinlaan, en het haalbaarheidsonderszoek voor een nieuwe roeiloods. Verder zal er aandacht zijn voor de Briljante Ideeën voor Hoograven waaronder de rollaterroute en de muziektent.

Aan het begin van de avond is er voor bewoners en betrokkenen gelegenheid om nog andere onderwerpen aan te dragen.

Wijkbureau Zuid is in de avonduren bereikbaar via de avondingang aan de achterzijde van het gebouw, aan de kant van de parkeerplaats.

Datum: donderdag 29 november 2012, 01:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry