Nog 750 donateurs nodig voor 2013!

29/11
2012
Bits of Freedom is onafhankelijk van de overheid en grote bedrijven en dat willen we graag zo houden. Daarom is het cruciaal dat we jaarlijks genoeg donateurs werven om ons werk in het volgende jaar mogelijk te maken. Maar dat is dit jaar nog lang niet gelukt. Onze donateursdag op 1 november leverde een fractie van het benodigde aantal nieuwe donateurs op. Maar het jaar is nog niet voorbij, dus we gaan door! We hebben geëvalueerd, conclusies getrokken, lessen geleerd en vooral gerekend. En dit is het resultaat:

5 dagen, 750 donateurs

Zevenhonderdenvijftig nieuwe donateurs: dat is het aantal dat we nodig hebben om onze plannen voor 2013 (zie hier en hier) uit te kunnen voeren. En om dat aantal te halen trekken we niet één dag uit, maar een hele week. Van 10 tot 14 december zetten we alles op alles om dit aantal binnen te slepen. Vijf dagen, 750 donateurs. Dat zijn er dus 150 per dag; 6.25 per uur; 1-en-een-beetje per 10 minuten.

(Moet lukken toch? Vorige keer hebben we duizend donateurs in één dag gehaald!)

Maar dat kan alleen met jullie hulp

Om dit doel te halen, willen we zo veel mogelijk mensen bereiken. En daarbij hebben we jouw hulp nodig. Want we gebruiken geen enorme e-mailbestanden, geen profielen van potentiële donateurs, geen direct-marketing tactieken. Maar we hebben wel een grote groep internetters die geven om hun online vrijheid en privacy. Jij dus.

Hoe kun je helpen? In drie simpele stappen:

Zet maandag 10 tot vrijdag 14 december met grote letters in je agendaWord donateur! Ben je al donateur? Overweeg dan om je bedrag te verhogen of eenmalig extra te donerenCheck? Roep dan zo veel mogelijk mensen op om hetzelfde te doen. Overtuig je vrienden van het belang van internetvrijheid, ga met de pet rond bij je collega’s en zet een oproep op alle kerstkaarten aan je familie. Tweet, bel, mail, post, share: alles om zo veel mogelijk mensen naar bof.nl/do-your-bit te krijgen.Wij zullen zorgen voor voorbeeldmails en -tweets en alle argumenten die je nodig hebt om mensen te overtuigen. Hou de komende dagen ons blog, Twitter en Facebook in de gaten voor meer info en updates. En mocht je gouden tips of briljante ideeën hebben die ons helpen de 750 donateurs binnen te slepen: mail ze naar tim.toornvliet@bof.nl.

Datum: donderdag 29 november 2012, 11:04
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry