Software leveringen binnen 1 uur

26/11
2012
TILBURG (EZPress) - Vanaf deze maand is het bij Sessence mogelijk om bepaalde software titels binnen 1 uur digitaal geleverd te krijgen. Door het integreren van een nieuw ESD (Electronic Software Distribution) platform in de website van Sessence, is het voor klanten mogelijk om software nog sneller geleverd te krijgen. “Met de producten die we binnen ons ESD platform aanbieden, halen we een gemiddelde levertijd die ruim onder het uur ligt.” aldus Jeroen Stabel, Commercieel Manager van Sessence. “Hiermee realiseren we voor onze klanten een nog hoger niveau van dienstverlening, en bereiken we tevens een nieuwe stap in onze MVO doelstellingen.”

Diverse merken

Bij de introductie van het platform heeft Sessence de mogelijkheid om verschillende producten van Microsoft , McAfee, Norton en Nuance als download aan te bieden. Op termijn worden meer merken verwacht zodat het platform nog completer wordt. “Klanten die een ESD product aankopen, hebben de mogelijkheid om deze download 24uur per dag, 7 dagen per week te downloaden. Dit gebeurt vanuit het Mijn Account gedeelte op onze website. Deze download links zijn in principe beperkt geldig, maar door de link vanuit onze website aan onze klanten aan te bieden, zorgen wij voor een altijd werkende en beveiligde download link.” zegt Stabel.

Belofte van Sessence

Sessence onderscheidt zich door haar software kennis en de toepassing ervan. Sessence biedt haar klanten duidelijkheid in de software huishouding, en helpt bij het besparen van kosten en behalen van efficiëntie. Het bieden van een ESD platform is hier een voorbeeld van. De gecertificeerde medewerkers van Sessence zijn gesprekspartner voor bedrijven in het mkb. Door het stellen van de juiste vragen, zorgen zij dat hun klanten de slimste keuze maken uit het aanbod van software oplossingen, producten en diensten.

Meer informatie vindt u op www.sessence.nl/esd

//einde bericht

Bron: Sessence

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

===

Niet voor publicatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Jeroen Stabel, Commercieel Manager

Telefoon: 088 501 70 01

E‐mail: jeroen.stabel@sessence.nl

Datum: maandag 26 november 2012, 13:00
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Noord-Brabant, Tilburg

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry